Εκεί που οι αγορές γίνονται προνόμια

Κάθε φορά που αγοράζετε από εμάς τις αγαπημένες σας μάρκες, συλλέγετε πόντους επιβράβευσης και πόντους επιπέδου. Οι πόντοι επιβράβευσης εξαργυρώνονται με αγορές ενώ οι πόντοι επιπέδου σάς βοηθούν να προχωρήσετε στα ανώτερα επίπεδα του Unique.

Γεύσεις

1 ΠΟΝΤΟΣ

για κάθε €1 αγορών

Τρόφιμα & Είδη Super Market

1 ΠΟΝΤΟΣ

για κάθε €1 αγορών

DIY & Ανακαίνιση Σπιτιού

1 ΠΟΝΤΟΣ

για κάθε €1 αγορών

Οικία & Εποχικά Είδη

2 ΠΟΝΤΟΙ

για κάθε €1 αγορών

Μόδα

2 ΠΟΝΤΟΙ

για κάθε €1 αγορών

Ομορφιά

4 ΠΟΝΤΟΙ

για κάθε €1 αγορών

Προχωρήστε σε νέα επίπεδα και κερδίστε πολλαπλάσιους πόντους επιβράβευσης

Συγκεντρώστε 1,500 πόντους επιπέδου για να προχωρήσετε στο Επίπεδο Red, όπου οι πόντοι επιβράβευσης πολλαπλασιάζονται x2. Ή για μια εντυπωσιακή ώθηση, αφού φτάσετε στο Red, συγκεντρώστε άλλους 1,500 πόντους επιπέδου και προχωρήστε στο Black, όπου οι πόντοι επιβράβευσης πολλαπλασιάζονται x4.

 • WHITE
  x1
 • RED
  x2
 • BLACK
  x4

ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

500 πόντοι επιβράβευσης = €2.50. Η εξαργύρωση γίνεται ανά 500 πόντους, σε οποιοδήποτε από τα συμμετέχοντα καταστήματα.

000 πόντοι επιβράβευσης 500 πόντοι επιβράβευσης
€2.50 για εσάς!

Ανακαλύψτε μια προσωποποιημένη εμπειρία

Τα μέλη μας απολαμβάνουν προσωποποιημένες επιβραβεύσεις, μοναδικά προνόμια και ειδικές προσφορές όλο τον χρόνο.

Καταστήματα

Ως μέλος, κερδίζετε πόντους για κάθε €1 αγορών σας απ’ όπου και αν επιλέξετε να ψωνίσετε.

ARMANI EXCHANGE
Μόδα
ARTOPOLIS BAKERIES
Γεύσεις
COFFEE & MORE
Γεύσεις
ERA
Τρόφιμα & Είδη Super Market Οικία & Εποχικά Είδη Μόδα Ομορφιά
GLOW BEAUTY SHOP
Ομορφιά
NAVY & GREEN
Μόδα
NEXT
Μόδα
OVS
Μόδα
PEACOCKS
Μόδα
SPAR
Τρόφιμα & Είδη Super Market
SUPERHOME CENTER
DIY & Ανακαίνιση Σπιτιού
ZAKO STORES
Μόδα

Κάποιες απολαύσεις είναι προσωρινές...

αλλά με το Unique, απολαμβάνετε γενναιόδωρες επιβραβεύσεις και αποκλειστικά προνόμια όλο τον χρόνο...

Προσωποποιημένες επιβραβεύσεις

Στο Unique by Ermes, απολαμβάνετε προσωποποιημένες προσφορές και μοναδικά προνόμια, μέσα από μια ευρεία γκάμα δημοφιλών brands.

Έχετε τον έλεγχο

Σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία συμμετοχής, με τα προσωπικά σας στοιχεία και τη διαχείριση των προτιμήσεών σας υπό τον δικό σας έλεγχο.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε κάποια ερώτηση; Εάν δεν βρίσκετε την απάντηση εδώ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή ρωτήστε μας στο κατάστημα.

 • Θα λάβω κάρτα μέλους 'Unique by Ermes';

  Το 'Unique by Ermes' είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης χωρίς κάρτα συμμετοχής. Γι’ αυτό, δεν θα λάβετε μια τυπική κάρτα μέλους αλλά θα χρησιμοποιείτε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου ως αριθμό συμμετοχής στο Unique.

 • Πώς κερδίζω πόντους;

  Kερδίζετε πόντους επιβράβευσης και πόντους επιπέδου κάθε φορά που κάνετε αγορές σε οποιοδήποτε από τα συμμετέχοντα καταστήματα. Προτού πληρώσετε για τις αγορές σας στο ταμείο, απλώς ενημερώστε πως είστε μέλος του 'Unique by Ermes' και πείτε τον προσωπικό σας αριθμό συμμετοχής (τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου).

 • Πόσους πόντους κερδίζω με τις αγορές μου;

  Οι πόντοι που κερδίζετε με τις αγορές σας είναι:

  • 4 πόντοι για κάθε €1 αγορών Ομορφιάς - Αρώματα, Μακιγιάζ και Περιποίηση
  • 2 πόντοι για κάθε €1 αγορών Μόδας - Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ Μόδας
  • 2 πόντοι για κάθε €1 αγορών Οικίας & Εποχικών Ειδών - Έπιπλα, Οικιακά Είδη, Είδη Διακόσμησης, Παιχνίδια και Εποχικά Είδη, όπως πασχαλινά/χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά
  • 1 πόντος για κάθε €1 αγορών DIY & Ανακαίνισης Σπιτιού
  • 1 πόντος για κάθε €1 αγορών Τροφίμων & Ειδών Super Market
  • 1 πόντος για κάθε €1 αγορών Γεύσης

  Επιπλέον, οι πόντοι επιβράβευσης που κερδίζετε με τις αγορές σας πολλαπλασιάζονται με τον συντελεστή που αντιστοιχεί στο επίπεδο συμμετοχής σας:

  • Επίπεδο White - οι πόντοι επιβράβευσης δεν πολλαπλασιάζονται
  • Επίπεδο Red - οι πόντοι επιβράβευσης πολλαπλασιάζονται x2
  • Επίπεδο Black - οι πόντοι επιβράβευσης πολλαπλασιάζονται x4
 • Πώς εξαργυρώνω πόντους επιβράβευσης;

  Προτού πληρώσετε για τις αγορές σας στο ταμείο, απλώς ενημερώστε μας πως είστε μέλος του ‘Unique by Ermes’ και πείτε μας πόσους πόντους επιβράβευσης θέλετε να εξαργυρώσετε. Στη συνέχεια, δείξτε μας την ταυτότητά σας και πείτε μας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που δώσατε κατά την εγγραφή σας. Η εξαργύρωση γίνεται ανά 500 πόντους. Παρακαλούμε, σημειώστε πως, για κάθε 500 Πόντους, αφαιρούνται €2.50 από τη συναλλαγή σας, με την προϋπόθεση η συναλλαγή αυτή (πριν την αφαίρεση των Πόντων) να είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική αξία των Πόντων προς εξαργύρωση.

  Να ένα παράδειγμα: Εάν έχετε 650 πόντους επιβράβευσης, μπορείτε να εξαργυρώσετε τους 500 όποτε επιθυμείτε, και οι υπόλοιποι 150 να παραμείνουν στον λογαριασμό σας. Εάν διαθέτετε 1,360 πόντους επιβράβευσης, έχετε την επιλογή -εάν το επιθυμείτε- να εξαργυρώσετε είτε 500 ή 1,000, ενώ οι υπόλοιποι 860 ή 360, αντίστοιχα, θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας.

 • Τι είναι τα επίπεδα και πώς μπορώ να τα φτάσω;

  Τα επίπεδα επιβράβευσης του ‘Unique by Ermes’ είναι αυτά που κάνουν την εμπειρία συμμετοχής σας μοναδική. Υπάρχουν 3 επίπεδα: White, Red και Black. Κάθε μέλος ξεκινά από το επίπεδο White. Συγκεντρώνοντας 1,500 πόντους επιπέδου, προάγεστε αυτόματα στο Eπίπεδο Red, όπου οι πόντοι επιβράβευσης αγορών πολλαπλασιάζονται x2. Από το Επίπεδο Red, συγκεντρώνοντας ακόμα 1,500 πόντους επιπέδου, προχωράτε αυτόματα στο Black, όπου οι πόντοι επιβράβευσης αγορών πολλαπλασιάζονται x4.

  Από την ημέρα εγγραφής σας στο Unique, έχετε στη διάθεσή σας 12 μήνες για να συγκεντρώσετε τους απαιτούμενους πόντους επιπέδου ώστε να προχωρήσετε στο Red. Εάν δεν προχωρήσετε, γίνεται επανεκκίνηση της συγκέντρωσης πόντων επιπέδου.

 • Πόσο διαρκεί η παραμονή μου στα ανώτερα επίπεδα (Red και Black) του προγράμματος;

  Η παραμονή σας σε οποιοδήποτε από τα ανώτερα επίπεδα είναι εξασφαλισμένη για τουλάχιστον 6 μήνες. Δηλαδή, εάν ανεβείτε στο επίπεδο Red στις 10 Μαρτίου, θα παραμείνετε σε αυτό το επίπεδο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

  Όσο βρίσκεστε στο επίπεδο Red, χρειάζεται να συγκεντρώσετε 750 πόντους επιπέδου μέχρι το τέλος του εξαμήνου ώστε να παρατείνετε την παραμονή σας στο επίπεδο αυτό για ακόμα έξι μήνες. Φυσικά, εάν συγκεντρώσετε 1,500 πόντους επιπέδου στο διάστημα αυτό, μεταβαίνετε αυτόματα στο επόμενο επίπεδο, που είναι το Black. Αντίστοιχα, εάν βρίσκεστε ήδη στο επίπεδο Black, το ανώτερο δυνατό επίπεδο, χρειάζεται να συγκεντρώσετε τουλάχιστον 1,500 πόντους επιπέδου μέχρι το τέλος του εξαμήνου ώστε να παραμείνετε στο επίπεδο αυτό για ακόμη έξι μήνες.

 • Τι γίνεται εάν οι πόντοι των αγορών μου δεν πιστωθούν στον λογαριασμό μου;

  Παρακαλούμε, δώστε μας μία (1) εργάσιμη ημέρα μετά την ολοκλήρωση των αγορών σας ώστε να πιστώσουμε τους πόντους στον λογαριασμό σας. Εάν οι πόντοι δεν πιστωθούν εγκαίρως, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών των ERA Department Stores ή στείλτε μας μήνυμα με τίτλο «ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΝΤΟΙ» στο info@unique-ermes.com.cy και θα διευθετήσουμε το ζήτημα μέσα σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Παρακαλούμε, συμπεριλάβετε τον αριθμό του κινητού σας και το ονοματεπώνυμό σας στο email σας.

 • Τι γίνονται οι πόντοι μου εάν αλλάξω μια συναλλαγή μου;

  Οι πόντοι σας θα διαμορφωθούν ανάλογα με την τελική σας συναλλαγή.

 • Εάν παραλείψω να συλλέξω κατά τις αγορές μου τους πόντους που δικαιούμαι, μπορώ να τους πάρω σε μεταγενέστερο χρόνο;

  Φυσικά! Η συλλογή πόντων είναι δυνατή για διάστημα έως και 30 ημερών από την ημέρα της αγοράς, μόνο κατόπιν επίδειξης της σχετικής απόδειξης. Απλά, απευθύνετε το αίτημά σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών των ERA Department Stores ή του Superhome Center, και εμείς θα πιστώσουμε στον λογαριασμό σας όσους πόντους δικαιούστε βάσει της συγκεκριμένης συναλλαγής.

 • Μπορώ να μεταφέρω τους πόντους μου στον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους;

  Ο λογαριασμός σας είναι αυστηρά προσωπικός. Μπορείτε, όμως, να μεταφέρετε πόντους επιβράβευσης από τον δικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους κατόπιν επίσημου αιτήματος στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών των ERA Department Stores.

 • Τι έγιναν οι πόντοι που είχα κερδίσει από το Ermes Club ή το Beauty Club;

  Οι αχρησιμοποίητοι πόντοι που είχατε κερδίσει σε αυτά τα προγράμματα δεν θα μεταφερθούν στον λογαριασμό σας στο Unique. Παρ’ όλα αυτά, θα παραμείνουν διαθέσιμοι προς εξαργύρωση, βάσει των ανανεωμένων όρων και προϋποθέσεων του Ermes Club και του Beauty Club.

 • Οι πόντοι μου έχουν ημερομηνία λήξης;

  Οι πόντοι επιβράβευσης ισχύουν για 12 μήνες από την ημέρα πίστωσής τους στον λογαριασμό σας. Πόντοι επιβράβευσης που δεν εξαργυρώνονται μέσα σε 12 μήνες χάνουν την ισχύ τους και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν. Όμως μην ανησυχείτε. Όταν η ημερομηνία λήξης θα πλησιάζει, θα λαμβάνετε ειδοποίηση από εμάς ώστε να μην χάνετε την επιβράβευση που δικαιούστε.

  Οι πόντοι επιπέδου καθορίζουν το επίπεδο Unique στο οποίο ανήκετε και δεν εξαργυρώνονται. Εάν δεν έχετε προχωρήσει σε επόμενο επίπεδο μέσα στους 12 πρώτους μήνες από την εγγραφή σας, οι πόντοι επιπέδου σας θα μηδενιστούν. Από εκεί και πέρα, οι πόντοι επιπέδου σας θα μηδενίζονται κάθε φορά που θα αλλάζετε επίπεδο.

 • Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που αλλάξουν τα προσωπικά μου στοιχεία;

  Από τη στιγμή που ο αριθμός του κινητού σας τηλεφώνου χρησιμοποιείται ως o προσωπικός σας αριθμός συμμετοχής, είναι απαραίτητο να επικαιροποιείτε τα προσωπικά σας στοιχεία όποτε υπάρχει κάποια αλλαγή. Μπορείτε να επικαιροποιείτε τα στοιχεία σας διαδικτυακά στο www.unique-ermes.com.cy, μέσα από την προσωπική σας Σελίδα Μέλους. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών των ERA Department Stores, ζητώντας μας να ανανεώσουμε εμείς για εσάς τα στοιχεία του λογαριασμού σας.

 • Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συμμετοχή μου στο ‘Unique by Ermes’;

  Μπορείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας στο ‘Unique by Ermes’ οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, διαδικτυακά, μέσα από την προσωπική σας Σελίδα Μέλους ή στέλνοντας email με τίτλο “ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ UNIQUE BY ERMES” στο info@unique-ermes.com.cy. Παρακαλούμε, συμπεριλάβετε τον αριθμό του κινητού σας και το ονοματεπώνυμό σας στο email σας.